,,,,,,,,Oma pyramidikokemukseni,,,,,,,,

Otin kuvan seurueestamme Keopsin pyramidin kuninkaan kammion sarkofaagin luona

 

Kun seurueeni oli lähtenyt takaisin alas, jäin ja kiipesin tähän sarkofaagiin selälleni makaamaan ja pisti kädet rinnalleni ristiin, silmät kiinni ja odotin muutaman minuutin hiljaa. Aukaisin silmät, niin siinä ympärillä oli vinosilmäisiä naamoja, jotka katselivat minua. No ei siinä mitään, se oli vain japanilainen ryhmä joka oli tullut sinne. He olivat tietysti yhtä hämmästyneitä kuin itsekin. 

Läksin alas ja kun tulin ulos pyramidista, niin aloin kauttaaltaan vapista kuin horkassa. Hädin tuskin pääsin hotellille asti ja painuin petiin ja pistin kaiken mahdollisen päälle, sillä palelin vaikka oli yli 30 asteen helle. Tätä kesti monta tuntia kunnes lakkasi. 

Arvasin mistä oli kyse, sillä olinhan lukenut vanhan ajan mysteriovihkimyksistä joita suoritettiin pyramidissa. Siinä vihittävä pistettiin tähän sarkofaagiin makamaan, jossa hänet vaivutettiin kataleptiseen tilaan tässä pyramidin polttopisteessä. Vihittävä irtosi siinä fyysisestä ruumiistaan eetteriruumiiseensa, jolloin vihkijä saattoi kuljettaa ja esitellä hänelle näkymättömän maailman salaisuuksia. 

Ehkä ei itsekään olisi tarvinnut kauempaa maata kun olisin saattanut irrota muihin maisemiin. 

Tämä kokemukseni tapahtui noin 35 vuotta sitten jolloin sarkofaagi oli vielä entisellä kohdallaan kuninkaan kammion keskellä, sillä nykyään se on siirretty seinän viereen ymmärrettävistä syistä.

Pitkä oli käytävä, joka johti ylös kuninkaan kammioom.

Otin kuvan kun vaimo ihailee tumman miehen temppuilua Niilin risteilyllä.

Antoivat minunkin ohjata purjevenettään Niilillä

Teimme myös matkan Niililaivalla Assuaniin josta tämän mahtavan Abu Simbelin temppelin ruotsalaiset siirsivät Assuanin padon takia.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

21.10 | 20:51

Tunnetko sinä siis totuuden, vai mitä tarkoitit?

21.10 | 20:49

Kiintoisaa <3

15.04 | 20:47

Mielipiteesi tästä Ex Vapaamuurari Juhani Julinin haastattelusta?
https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs

16.02 | 13:39

Hyvä tiivistelmä.olen juuri löytänyt ruusuristiläisyyden . Asia innostuttaa minua kovasti.