Ristiin naulitse, ristiin naulitse ris....

Valo loistaa pimeydessäkin

Historia toistaa itseään. Tietämättömät ovat aina olleet ristiinnaulitsemassa ja painamassa jarrua uuteen kehittyvälle ihmiskunnalle. Saimme siitä jälleen konkreettisen näytön huomattavimman kansanvalistajan ikkunasta katsellen, johon tietysti iltasanomatkin liittyi seuraan. Leimakirvestä lyötiin jälleen terveeseen puuhun. 

On hienoa, että parjatut ovat parjaajiaan viisaampia, eivätkä lähde siten julkisesti itseään puolustamaan. Tietämättömät ovat aina katselleet ja arvostelleet detallien mukaan, eivätkä ole nähneet kokonaisuutta. Miksi esimerkiksi arvostelisimme kirkkoa sen perusteella, että lähes kaiken pahan Suomessakin tekevät kirkoon kuuluvat. Mutta vapamuurarijärjestö on vapaata riistaa johon saamme julkisesti purkaa agresioitamme.

Etteivät nyt monet tämän vapaamuurari ohjelman mukaan tekisi vahinkoa itselleen ja liittyisi ristiinnaulitsijoihin kannattaa lukea ulkopuolisen Harri Heinon kirkon toimesta tekemän laajan tutkimuksen vapaamuurareista. Heinolle avattiin vapaasti kaikki mahdollinen vapaamuurarimateriaali tutkittavaksi ja hän sai lähes tuhannelta vapaamuurariveljeltä vastauksen kyselylomakkeeseensa, joten tutkittua tietoakin on kenen vain saatavilla. Tämä tutkimus osoitti, että vapamuurarit osoittautuivat kaikilla käytetyiIlä mittareilla muita suomalaismiehiä uskonnollisemmiksi. Kun suomalaismiehistä 47 % sanoo uskovansa Jumalaan, vapaamuurareista vastaava prosenttiosuus oli 95 %. Kun vapaamuurareista 86 % arvioi itsensä uskonnolliseksi, suomalaismiehistä keskimäärin vain 39 %. 

Onhan se todettu, että uskonnollinen ihminen keskimäärin toimii eettisemmin kuin materialisti. Vapaamuurarit ovat eettinen miehiä sekä naisia kasvattava korkekoulu, joka perustuu jo muinaisten tietäjien aIullepanemiin mysteerio-opistoihin, joissa jo sen aikaiset ihmiskunnan viisaimmat olivat oppinsa saaneet.

Harri Heinon tutkimuksista voitte lukea myös näiltä sivuiltani enemmän osiossa Esitelmiäni--Vapaamuurarius.

http://www.kauno-mannonen.fi/86905796

Kauno Mannonen

Älä usko mitään, näitä minunkaan kirjoituksia, ellei oma järkesi sinulle sitä todista. Jotta tietäisit mikä on totta, pitää ottaa asioista selvää mahdollisimman laajasti ja monipuolisesti, niin että totuuden jopa itse kokee.

Taisto Riimukallio 28.01.2013 08:46

Loistava kirjoitus. Kiitos.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

21.10 | 20:51

Tunnetko sinä siis totuuden, vai mitä tarkoitit?

21.10 | 20:49

Kiintoisaa <3

15.04 | 20:47

Mielipiteesi tästä Ex Vapaamuurari Juhani Julinin haastattelusta?
https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs

16.02 | 13:39

Hyvä tiivistelmä.olen juuri löytänyt ruusuristiläisyyden . Asia innostuttaa minua kovasti.