Olennaista, että olen naista

Tällainen ihana neitsyt meissä miehissäkin vain kaihoten odottaa koska minä sohvaperuna olen valmis Hänen sulhokseen. Hän kuitenkin koko ajan odottaa ja kutoo ikuista käyttövälinettämme, ylösnousemus-samporuumistamme, johon kerran saamme pukeutua tähän häävaatteeseemme ja Pohjolan häissä saamme hänet sitten omaksemme.

Prinssi saa prinsessansa ja sen myötä puuttuvan toisenkin puolen valtakuntaansa. Silloin meistä tulee kokonaisia persoonallisessa tajunnassamme. Jeesus puhui taivaallisesta ylkästä koska juutalaisuus oli patriarkkaalinen, Kalevala puhuu samaa tarkoittaen Pohjan-Neidosta matriarkkaalisena.

Autoilla on kaistansa, niin meillä ihmisilläkin

 

Ennen syntymääni valitsin kai tarkoituksella nimekseni Kauno, nimen joka sopisi paremmin minun  näkymättömän neitoni nimeksi. Nyt kyllä huomaan sen tarkoituksen.

Viisaat ovat sanoneet, että siinä on kansakunnan pelastus kun nainen astuu johtotehtäviin. Etenkin miehet pitävät tällaista väitettä kaista'päisenä kun eivät vielä ymmärrä naista omassa itsessään.

Meissä jokaisessa löytyvät molemmat sukupuolet, toinen on vain pinnassa ja siten hallitseva tässä persoonallisessa elämässä. Miehinen puolemme operoi mieluimmin älyllään ja naisellinen puolemme tunteella. Kuitenkin käytämme normaalissa elämässä näitä molempia sielullisia alempia puoliamme. 

Miehet kuitenkin korostuvat älylliseen ja naiset tunteelliseen puoleensa. Mutta mitä kehittyneempiä olemme, emme päästä enää kumpaakaan olemuspuoltamme hallitsemaan toista. Näinhän se syntyy sopusointu avioliitossakin.

Tämä viisaiden sanonta johtuu siitä, että mies operoi enemmän vasemmalla aivopuoliskollaan ja nainen oikealla. Intuitiomme toimii oikean eli naisellisen aivopuoliskon kautta ja siksi nainen on herkemmin yhteydessä oman korkeamman Minuutensa kanssa ja siten myös  herkemmin omantuntonsa ohjauksessa.

Henkinen kehitys lähtee siitä, että minä miehenä huomioin tämän naisellisen tunnepuolen itsessäni ja pyrin ai'naisen (Minuuteni) eli intuitioni kautta henkeni yhteyteen. Silloin poistuu ristiriita tältä aineen ristiltäni ja jumalainen järki älyn sijasta pääsee minussakin vaikuttamaan. Sitä ne viisaat kai tarkoittivat tällä sanonnallaan.

Mutta kyllähän ne naiset, herkemmän omantuntonsa kautta, jo ulkoisestikin ovat elämää suojelevampia kuin miehet ja ehkä siten sodatkin poistuvat ihmiskunnasta kun naiset pääsevät johtotehtäviin. Siksi kai tietäjät sanoivat edellä mainitun, että siinä on kansakunnan pelastus kun nainen astuu johtotehtäviin. Mutta eiväthän he tietysti tarkoittaneet sitä sukupuolista naista, vaan sitä naista meissä miehissäkin

Vanhoista mysteriolaitoksista jo lähti sanonta että ihminen tunne itsesi. Mitä sillä tarkoitetaan?

Todellisen Itsen, jolla tarkoitetaan meidän korkeampaa Minuuttamme, tunteminen lähtee siitä, että olen oppinut hallitsemaan omat ajatukseni, tunteeni sekä haluni ja himoni eli koko egoni. Suomen kieli jo yhdistää sanassa "tunne" tiedon ja tunteen. Tunne se älylläsi ja tunteellasi. Tiedekin tuntee jo tunneälyn merkityksen. Suurten opettajien viisi elämänohjetta johtavat tähän alemman itsemme halllitsemiseen. Siksi personallisuutemme eli egomme metkujen tunteminen on jo lähtökohta henkiselle tielle.


Ja mitä se persoonallisuutemme tunteminen tarkoittaa?

Henkiseltä kannalta katsoen se tarkoittaa, että tunnen omat törmäilyni elämän eettisten lakien kanssa. Siksi tehtävämme on ensimmäiseksi oppia tuntemaan mitä ne eettiset lait ovat.

Siksi kasvumme ihmisinä lähtee siitä, että luemme suurten tietäjien opetuksia, joita kautta aikain on ihmiskunnassa ollut saatavana. Ja kun pyrimme niiden mukaan elämään, huomaamme vasta persoonallisuutemmekin heikkoudet ja opimme silloin sen kiemuroita  oikomaan.

Tällaiselta se tunteiden myllerryksen ristiaallokko näyttää selvänäkijän silmille.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

21.10 | 20:51

Tunnetko sinä siis totuuden, vai mitä tarkoitit?

21.10 | 20:49

Kiintoisaa <3

15.04 | 20:47

Mielipiteesi tästä Ex Vapaamuurari Juhani Julinin haastattelusta?
https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs

16.02 | 13:39

Hyvä tiivistelmä.olen juuri löytänyt ruusuristiläisyyden . Asia innostuttaa minua kovasti.