Väinämöisen paluu

Kuvaus

Otsikko

Väinämöinen lupasi palata, kun ei kuuta,aurinkoa eikä ilmaista iloa. Joko hän on palaamassa kun kansalla ei ole enää tietoa kuusta eli kuolemasta eikä auringosta eli hengenvalosta eikä siten ilmaisesta iloostakaan. 

Väinämöinen ei palaa enää näkyvästi vaan inspiroi jo Suomen kansaa henkiseen tietoon kansallishenkenä omantuntomme kautta.

Otsikko

Me elämme parhaillaan merkillistä aikaa täällä Suomessa, aikaa jolloin monet asiat näyt-tävät olevan kuin murroksessa. Talous on lamassa, politikkoja arvostellaan huonosta talou-denhoidosta, työttömyys lisääntyy, kansa eroaa kirkosta ja kirkko etsii uusia uomiaan, väki vähenee henkisistä järjestöistäkin, ihmiset näyttävät yhä enemmän materialisoituvan. Kauanko ja miten pitkälle tällainen alamäki voi jatkua, ja onko se paha vai hyvä tämä näen-näinen alamäki, vai ennustaako se jonkun uuden alkamista, jonkun uuden ja paremman aikakauden. Eli vanhan muodon tulee väistyä uuden tulolle. Näinkö on tapahtumassa? 

Tältä kannalta nyt ainakin itse asiaa tarkastelen. Ja tämä näkökantani perustuu kosmiseen aikamuutokseen ja tietäjien ennustuksiin uuden ajan tulosta. 

Se että olemme lähestymässä Vesimiehen merkissä Mikaelin ajan puolta väliä merkitsee sitä että Taivasten Valtakunta kosmisena tapahtumana on lähestymässä ja alkaa jo tässä ajassakin jo vaikuttamaan. Se mahdollisti Kalojen aikakauden puolessa välissä Jeesuksenkin tulon samoihin aikoihin jolloin Taivasten Valtakunta oli tullut lähemmäksi tajuntaamme kuten Jeesus sanoi ja oli siten helpompi olla hyvä kuin paha. 

Enkeli Mikael inspiroi meitä voittamaan ja alistamaan oma alempi eläimellinen luontomme, mutta ei tappamaan kuten kirkkojen pyhä Yrjänä. Mitään emme saa enää itsessämme tappaa, vaan meidän tulee kesyttää tämä eläimellinen luontomme rauhallisiksi kotieläimiksi jotka edelleen auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään täydellisen ihmisen mittaan. Tämä eläimellinen luontomme: himot, halut ja väärät tottumukset ovat olleet parhaita opettajiamme, jotka ovat pitäneet tämän aasin liikkeessä ja siten kehityksen juoksupyörässä. 

On olemassa lukuisia ennustuksia siitä, että uusi valo tulee Pohjolasta, ja että se tulee nimeenomaan Suomesta. Monillekin lienee tuttu Nostradamuksen ennustus, että tulee niin vaikeat ajat Euroopassa, että vain se, että Pohjolassa syntyy valtakunta joka täysin omaksuu alkuperäisen todellisen kristinuskon, pelastaa Euroopan. No suomea ei silloin vielä ollut, mutta nyt on. 

Nyt on valtakunta ja otollinen aika uuden sanoman tuomiselle Eurooppaan. Onhan suomalaiset aikoinaan jo sivistäneet Euroopan alkuasukkaat ja miksei se jälleen onnistuisi. Olemmehan monilla mittareilla mitattuna maailman ykköskansoja. Mutta meillä täällä Suomessa jotain uutta täytyy sitä ennen herätä ja mitä se tulee olemaan. Sitä olen yrittänyt tutkailla.

 Johan aikoinaan Helena Blavatsky ennusti, etteivät teosofitkaan enää tiedä mikä on totta niin kääntäkööt katseensa silloin Suomeen täältä tulee valo. Rudolf Steiner kun kävi Suomessa, niin sanoi että ellei suomalaiset lähde viemään Eurooppaan Kalevalaista viisautta, niin Eurooppa tulee barbarisoitumaan eli materialisoitumaan. Eikä hän tarkoittanut sitä virsukulttuuria minä suomalaiset Kalevalaansa vielä pitävät vaan sitä hengen viisautta mitä Kalevala syvällisemmin kuin muut eepokset edustaa. 

Nyt tietysti meitä jokaista kiinnostaa mitä se valo on ja ilmentää ja millätavoin se alkaa meitä valaisemaan. Onko se alkuperäinen kristinusko niin kuin Nostradamus ennusti. Onko se nykyään niin paljon kiinnostusta saaneet itämaiset opetukset. Onko se nyt jo jonkun suuntauksen esilletuomat opetukset, vai mitä se tulee olemaan. 

Toisko se mahdollisesti enkeli Mikaelin vaikutuksesta aivan uudet mahdollisuudet ihmisille kokea henkistä elämää alistamalla ensin oman eläimellisen luontomme ja siten päästä helpommin ymmärtämään elämän tarkoitusta ja toteuttamaan sitä elämässään?                Aika näyttää. 

Itse katsoisin, että monet nyky nuoret jo tietyllä tavoin ilmentävät tulevaa aikaa. Ja tähän aikakauteen on mahdollista vanhojen elämää kokeneiden sielujen otollista jälleensyntyä ja nimenomaan tänne Suomeen jossa lienee erittäin hyvät mahdollisuudet saada ja kasvaa tiedossa ja ymmärryksessä henkiseen todellisuuteen. 

Nuoret eivät halua sitoutua vanhoihin järjestömuotoihin, vaan tulevat ilmeisesti luomaan jotain uutta yhteisömuotoa kuten alkukristitytkin omana aikanaan. Liekö Ihmisyyden Tunnustajat Vilppulassa jo uuden ajan airuita. Hehän ovat jo nuorukaisina 30 vuotta sitten lähteneet joukolla yhteistalouteen ja kasvaneet hyvässä hengessä ihmisinä. Hehän ovat Kalevaisen Väinämöishengen läpitunkemia kuten itsekin tätä nykyä Väinämöisen juoksupoikana. Tunnen myös nuoria yksinäisen tien kulkijoita, jotka ovat lukeneet valtavan määrän henkistä kirjallisuutta ja lähteneet toteuttamaan niitä neuvoja elämässään. He ilmeisesti edustavat jo sitä tulevaa aikaa kuten indigolapsetkin. 

Väinämöinenkin lupasi palata: "Kun ei kuuta aurinkoa, eikä ilmaista iloa". Nythän kansalta on tieto kuusta eli kuuolevasta eli kuolemasta kadonnut eikä auringosta eli henkisestä valosta enää ole paljoa tietoa eikä kiinnostustakaan materiajumalaa palvottaessa eikä siten enää ilmaista hengen iloa. Ilmeisesti Väinämöinen on nyt voimakkaammin inspiroimassa Suomen kansaa Kalevaiseen henkiseen tietoon, joka on koko'naisvaltainen vihkimystie.

Se, että se on kuten Suomen kieli ilmaisee naisvaltainen vastakohtana patriarkaaliselle kirkolliselle tielle ilmaisee jo uutta aikaa kuten tietäjät ovat sanovat, että siinä on kansakunnan pelastus ja siten uuden ajan ilmennys kun nainen astuu johtotehtäviin. Kysymyksessähän ei ole vain sukupuolisuudesta vaan naisesta meissä miehissäkin eli naisellisesta intuitiostamme. 

Naisellisen oikean aivopuoliskon intuition kauttahan olemme yhteydessä omaan korkeampaan Minuuteemme eli henkiseen omaantuntoomme. Siinä on pelastuksemme tästä materian suosta johon olemme itsemme niin sotkeneet, ettei henki tahdo enää kulkea. Naisethan ovat tosin jo luonnostaan herkempiä omantuntonsa ohjaukseen kuin miehet jotka kompuroivat enemmän vasemman älyllisen aivopuoliskon kanssa. 

Jos katsomme sitten mihin se omatuntomme meitä pyrkii ohjaamaan, niin silloin Kalevala on hyvänä oppaana meille kuten muutkin kirjat joissa on esille tuotu jumalaista viisautta. Mutta Kalevala on meille suomalaisille annettu oppikirja johon on vertauskuviin kätketty suuria jumalaisia totuuksia jotka auttavat meitä oikealle tielle viis'astumaan ja jättämään turhat viis'astelut sokeasti uskovaisille ja tiedemiehille. 

Ei meidän tarvitse perustaa mihinkään ulkomaisiin opettajiinkaan tai oppeihin sillä meillä on Kalevalassa siksi ylevät opetukset jotka herättävät sen suomalaisuuden syvällisen hengen meissä, joka vain odottaa meidän geeneissämme esille tuloa jälleen. Olemmehan jokainen suomalainen sukua suurta ja siten mahdollisuuksiltamme ilmentämään henkistä valoa maailmalle ja toteuttamaan kansallista tehtäväämme, jota vuosisatoja jo on ennustettu. 

Jos nyt joku ei ole Kalevalaansa perehtynyt, eikä siten tiedä ja osaa uskoa miten se meitä pyrkii opettamaan, niin kannattaa lukea Pekka Ervastin Kalevalan avain kirja jolla hän avasi suomalaisille Kalevalan sisäisen syvällisen sanoman sen jälkeen kun hän oli tullut muilla tasoilla vihityksi Kalevaisiin mysteerioihin. Itse olen myös sitten avannut yksityiskohtaisemmin huomattavimpia runoja Kalevalasta ja kertonut tietäjien tietoa Suomen huomattavasta muinaisesta menneisyydestä. 

Tätä kirjaa joka kaupassa maksoi 28 € myyn nyt kymmenellä eurolla. Pääasia, että tieto saadaan leviämään Kalevalan syvempään ymmärtämiseen. 

Tuon tässä esityksessäni nyt kuvin ja sanoin kuin ripauksena Kalevalasta Sammon tarinan ja mitä se meissä edustaa. Sampohan on ollut suomalaisten suuren kiinnostuksen kohde sillä se on herättänyt ihmisten mielikuvitusta ja siksi siitä on ainakin 100 materialistista tulkintaa. Lönnrot ensin kuvasi sen eri elinkeinoiksi, mutta myöhemmin sanoi, että se on Jumalan kuva. Tämän tulkinnan hän varmaan sai joltain tietäjältä. Sampollahan kuvataan meidän elämämme ponnistusten huipentuma kun olemme valmiit ihmisenä ylösnousemaan tästä aineen materian suosta kuten Jeesus ensimmäisenä ihmisenä sen portin meille aukaisi.

Jokaisen kannatta itse tutustua siihen Kalevalankin viisaasti tuomaan puhdistuksen tiehen joka tähän ylösnousemiseen ja Sampomme valmiiksi organisoimiseen johtaa eli Sammon alkuvaiheiden taontaan. Nyt kerron mitä se Sampo meissä edustaa.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

21.10 | 20:51

Tunnetko sinä siis totuuden, vai mitä tarkoitit?

21.10 | 20:49

Kiintoisaa <3

15.04 | 20:47

Mielipiteesi tästä Ex Vapaamuurari Juhani Julinin haastattelusta?
https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs

16.02 | 13:39

Hyvä tiivistelmä.olen juuri löytänyt ruusuristiläisyyden . Asia innostuttaa minua kovasti.